ZZ

ZZ ír

Friss topikok

Linkblog

HTML

piactér fölött

2007.06.11. 13:07 | kozepfoldi | Szólj hozzá!

Lakásavató volt, de ZZ mag AA még a birkózás előtt elindultak haza, bár talán csak azért mert nem sikerült pizzát rendelni, hamburger meg esett útba. ZZ kedvelte a régi bérházakat, függőfolyosó, nagy belmagasság, de azért a költözködéskor jó sokat kellett mászni, és az egésznek volt valami kaszárnyahangulata, kiderült nem véletlenül. A belső udvarra néző (ez mindig izgalmas tér, az utcáról sose látszik) függőfolyosó különben jó alkalmat adott a buliból hazatérőben falravizelő népek urh-s autóval való riogatásához, mondjuk ez nem ZZ sportja volt, de nem tagadható, hogy elsőre viccesnek találta.
 
Szóval függőfolyosó, narancsos fényszennyezéssel dekorált éjszaka. A füst még éppen láthatóan ballag a Hold felé, a szőke lány és a többiek csak árnyékok. Pillanatnyi csend, majd kérdés: Hozzád tartozik a lány, aki babát vár? Igen, adott tüzet ZZ, igen.

A bejegyzés trackback címe:

https://zzir.blog.hu/api/trackback/id/tr6796646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása