HTML

láz

2007.02.21. 14:33 | kozepfoldi | Szólj hozzá!

ZZ normális testhőmérséklete kb. fél fokkal volt az átlagos felett. Ez így van mióta az eszét tudja, kissé túldimenzionálva permanens lázban ég. Állítólag van ilyen, mármint orvosi szempontból nem kóros, csak furcsa. Ez mondjuk nem teljesen megnyugtató, gondolta ZZ, már amikor egyáltalán eszébe jutott a dolog. Igyekezett nem erőltetni a rágondolást, mert az volt a gyanúja, hogy az élet-szerű biokémiai folyamatok sebessége erősen függ a hőmérséklettől, és az egész rendszer, ami lényegében ő maga, véges számú ciklusra van méretezve. Két végén égeti a gyertyát.

Érdekes pszichológia elemzés jönne ki abból, hogy ezzel a tudattal miként lehet együttélni, de ZZ önmaga (és más) elemzéséhez képzetlen volt, ami feltehetően kimondottan jó neki. Az ember azt hinné, az alapvető következmény valami kényszeres sietség lesz (vagy pont az ellenkezője, az ilyesmi nem túl egyértelmű), de ez nem volt jellemző. Legalábbis kívülről nem látszott. ZZ ebben bízott.

A bejegyzés trackback címe:

https://zzir.blog.hu/api/trackback/id/tr6938618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása